Sziasztok! Most egy különleges bejegyzéssel érkeztem, ami egy újabb projektről szól, ezúttal pedig a Földön élő összes rajongót érinti. Egy héttel ezelőtt számos Hollandal foglalkozó közösségi oldal és weblap szerkesztőjét, köztük engem is felkerestek azzal a kéréssel, hogy vegyek részt egy projektben, melyet kedvencünk születésnapjára szán a közösség. Jómagam részt veszek a dologban, s mivel nem csak a szerkesztőket érinti, hanem minden egyes rajongót, ide is kiírom, nehogy lemaradjatok.

Ahogy már biztosan tudjátok, Holland rengeteg utálatot kap a Teen Wolf rajongók nagy részétől. Ez az oka annak, amiért @MrsObrienPayne és én úgy gondoltuk, megmutathatnánk neki, hogy a fandom másik NAGY része szereti, elismeri és tiszteli őt. Valamint, hogy globálissá alakísuk a projektet, megkértünk különböző Hollandról szóló fókokat, hogy segítsenek terjeszteni az igét és tudassák követőikkel, hogy létezik ez a dolog.
Hogy részt vehess, készítened kell egy videót magadról, amiben arról beszélsz, miért kedveled Hollandot, miért vagy rajongója, stb… az anyanyelveden. Két lehetőséget kínálunk fel azok számára, akik szégyenlősek: több emberrel közösen is készíthetsz felvételt – maximum 5! – vagy írd le, amit mondani szeretnél egy papírra. A videó nem lehet hosszabb 30 másodpercnél, és a végén be kell mondnaod, hogy “We All Love Holland” a saját nyelveden (tehát “Mi mind szeretünk, Holland – szerk.) – vagy leírnod.
A videót a mari_blaqui@hotmail.com -os levelezőcímre küldhetitek, tárgyként megadva a #WeAllLoveHolland taget.
Október 3-ig van időtök elküldeni!

Kiegészítésként pedig annyit szeretnék hozzáfüzni, hogy amennyiben szeretnétek ilyen videót küldeni, de előtte egyeztetnétek valakivel, bátran írjatok ide a chatbe, vagy az oldal közösségi fiókjait támadjátok be üzenetekkel. Itt találhattok meg:

FACEBOOK OLDALTWITTER FIÓK

A projektben résztvevő oldalak twitter fiókjai: