A tegnapi napon újabb videó került fel az MTV YouTube csatornájára Holland főszereplésével. A kicsivel több, mint két perces anyagban kedvencünk bemutatja, hogy a most hétvégén megrendezésre kerülő Video Music Awards rendezvényére mely ruhadarabokkal készül, valamint a hozzájuk passzoló sminkről is szó esik. A videóban feltűnik Holland sminkese és stylistja is, akik néhány szót ejtenek arról, mi áll jól neki ruhák illetve kozmetikumok terén. Az első összeállítás a New York Seperates nevet viseli, egyszerű, mégis elegáns szett, Holland pedig a legjobban a nadrágon lévő zsebeknek örül. A második ruha, ami egy jumpsuit, MSG Ready néven fut. Teljesen egyszerű, halványkék, kedvencünk ezért is teljesen odáig volt. Végül pedig bemutatásra került a Moonman Metallics névre keresztelt darab, ami kicsit ünnepélyesebb, ugyanakkor Holland elmondása szerint kényelmes a szoknyarésze, szívesen viselné a rendezvényen.

Azt, hogy Holland melyik összeállítást viseli, augusztus 28-án megtudhatjuk a VMA eseményén, ezt a videóban is hangoztatja. Ennek a rövid anyagnak köszönhetően pedig ismételten bővült a galéria kivágott képet része, pontosan 989 fotóval a videóból. A minőségük jó, így aki kedvet kapott, bátran böngéssze át őket, hiszen számos képkockán fest gyönyörűen a színésznő.

Teen_Wolf_Star_Holland_Roden_Works_on_Her_VMA_Look__hollandrodennet-caps_2898829.jpg Teen_Wolf_Star_Holland_Roden_Works_on_Her_VMA_Look__hollandrodennet-caps_2898529.jpg Teen_Wolf_Star_Holland_Roden_Works_on_Her_VMA_Look__hollandrodennet-caps_2826429.jpg Teen_Wolf_Star_Holland_Roden_Works_on_Her_VMA_Look__hollandrodennet-caps_283129.jpg Teen_Wolf_Star_Holland_Roden_Works_on_Her_VMA_Look__hollandrodennet-caps_281229.jpg