Sziasztok! Két hosszú hónap után ismét itt vagyok. Úgy éreztem, muszáj szüneteltetnem az oldalt, mert rengeteg időmet elvette a tanulás, és most, hogy sikerült megalapozni az utolsó évemet a kellően jó jegyekkel, újra van időm az oldallal foglalkozni. A cserék közül sokan levettek, így én is kicsit frissítettem a részleget, ám amennyiben valaki ismét szeretne kikerülni, nemsokára írhat bátran (egy rövid időre levettem a chatet is, mert olyan sok üzenet jött, hogy fel kell őket dolgoznom, bocsánat). Nos, az oldalról csak ennyit szerettem volna, szokás szerint nem magyarázkodom, inkább jöjjenek a hírek, hiszen van dögivel! 😀

Pár nappal a Teen Wolf utolsó évadjának kezdése előtt úgy gondoltam, pótolni fogom a szeptember óta felgyülemlett hírmennyiséget, ami nem kevés. Sajnos Holland snapchatre kitett fényképeit és videót nem tudtam összegyűjteni, de igyekezni fogok, hogy minnél többet megtaláljak a közösségi oldalakon, hogy feltehessem a galériába. Ha már a galériánál tartunk, az augusztus végén napvilágot látott Fluffy című 8 perces kisfilmből kimentettem a képkockákat, és feltöltöttem őket, elég sok van, szerintem érdemes meglesni:

FLUFFY_-_Screencaps_by_HRNet_284129.jpg FLUFFY_-_Screencaps_by_HRNet_2813029.jpg FLUFFY_-_Screencaps_by_HRNet_2826129.jpg FLUFFY_-_Screencaps_by_HRNet_2823329.jpg FLUFFY_-_Screencaps_by_HRNet_2825929.jpg

Magát a filmet tervezem feliratozni is, a napokban szeretnék sort keríteni rá, ha pedig összejön, felteszem az oldalra is, hogy megnézhessétek.

Kedvencünk november 5-én jelen volt a Breeders Cup World Championship rendezvényén, ami egy lovasverseny, itt pedig készült róla néhány remek minőségű kép, amelyek szintén helyet kaptak a képtárban:

holland-roden_28629.jpg holland-roden_28129.jpg hrnet_281029~9.jpg hrnet_28929~9.jpg hrnet_28129~22.jpg

Előljáróban ennyit szerettem volna, nemsokára érkeznek a további bejegyzések, lesz szó a sorozatról és minden másról is!