Szép napot mindenkinek! Ahogy tegnap írtam, most el is hoztam a VMA-en készült videókat. Az első mindjárt egy interjú, melyből megtudhatjuk, hogy Holland odáig volt Rihannáért, hiszen szerinte a fellépései, a színpad kinézete teljesen olyan, mint egy divatbemutatón, valamint még elárulta, hogy izgatottan várja Britney Spears és G-Eazy fellépését, ugyanis soha nem látta még élőben az énekesnőt. A második videón pedig a VMA fotózásának kulisszáiba tekinthetünk be pár másodperc erejéig.

A következő néhány kis videó Snapchatről származik, a LifeStyleMagazine és a Buzzfeed képviselői is érdeklődtek néhány dologgal kapcsolatban, melyre Holland készséggel válaszolt. Az alábbi felvételeken hangzik el például az is, hogy mi ruhájának neve, illetve az is, hogy a legjobban Rihannát várja, valamint kedvenc Britney dala az I’m A Slave 4 U.

Végül feltöltésre került egy néhány másodperces, zenei aláfestéses anyag is, amit Holland Instagramján osztott meg követőivel, valamint sminkese, Elle, és az MTV twitter fiókjára is kikerült. A felvétel valószínűleg ugyancsak egy fotózásról került elő, ám erről csak később bizonyosodhatunk meg.