A mai napon vegyes hírekkel érkeztem. Elsőnek két fotót hoztam el, melyek nemrég láttak napvilágot Holland egy barátnőjének Instagramján. A képek sajnos nem a legjobb minőségűek, és azt sem tudni, pontosan mikor készültek, de már megtalálhatók a galériában.

  

Délelőtt már twitterre posztoltam, de aki esetleg nem követi ott az oldalt, annak ide is kiírom: Holland stylistja megerősítette, hogy kedvencünk jelen lesz a most vasárnap (április 9) megrendezésre kerülő MTV Movie Awards eseményén, valamint április utolsó napjaiban megrendezésre kerülő Republic Bank Decibel Expo-n. Az alábbi képekre kattintva láthatjátok is. Az Instagramos képért köszönet Holland brazil rajongói lapjának!

   

Mindemellett a tegnapi napon Will Wallace kapott egy kérdés twitteren, arról, hogy elképzelhető-e, hogy a Holland által megszemélyesített Lydia randevúzzon lányokkal is a sorozatban, a széria írója pedig azt a választ adta, hogy bármi lehetséges, ha az a kapcsolat valódi érzéseken alapszik.

Egy rajongó pedig Melissa Ponziot kérdezte arról, hogy Holland milyen a forgatáson, van-e vele probléma, a színésznő pedig röviden azt a választ adta, hogy egyáltalán nincs.