Ma délutánra sok-sok apró frisst hoztam, többnyire képeket és a sorozattal kapcsolatos új információkat. Néhány napja új fotó jelent meg a 2015-ös Andrew Macpherson sorozathoz, és tegnap este is érkezett egy, melyet twitteren már megosztottam, ám akkor még nem volt biztos a kép kiléte, így a galériába csak most került fel.

   

Szintén tegnap éjszaka került elő az alábbi fotó, melyen Holland és Tyler Posey szerepel a Teen Wolf forgatásának ideje alatt egy rajongójukkal.

   
Kedvencünk pedig itteni idő szerint ma hajnalban újabb képeket tett közzé Instagram profilján. Az elsőn két, a szombati Movie Awardson készült fotót láthatunk egymás mellé vágva, melyhez az alábbiakat írta:

4.11.16
@mtv #movieawards2016
H&M Magicians
@ellelearyartistry @jessiestellarhair
@karenraphael
Köszönöm!!!
@csiriano
@TylerAlexandra
@EFcollection

Nem sokkal ezután pedig egy JR Bourne-al közös fotót osztott meg velünk, melyhez a következőt fűzte hozzá:

Érbredjetek erre e gyönyörű fiúra
@jrbourne1111 boldog ‘legyél egyre bölcsebb’ megkésett szülinapot!!!!!!!
Minden szobát melegséggel tölt meg❤️

   

A mai napon pedig nem csak Holland szorgoskodott, az MTV is közétett pár képet a 6. évad forgatásán látottakról. Az első képen a csatorna két dolgozója pózol egy a következő évad során felbukkalnó tetemmel, míg a másodikon azt a ruhát láthatjuk, amit Lydia viselt a Stilesal való ominózus csókjelenetkor.

   

Érdekesség, hogy a ruha előkerülése valójában akár beherangazója is lehet a Stydia jeleneteknek, ugyanis néhány forrásban már említésre került, hogy számíthatunk visszatekintésekre egyes epizódokban, így van rá esély, hogy ismételten láthajuk majd a csókot, valamit az a hír is felröppent, hogy a flashbackek segítségével szemtanúi lehetünk annak a pillanatnak, mikor Stiles beleszeretett Lydiába. Emellett pedig lehetséges, hogy Daniel Sharman (Isaac) ismételten felbukkan, valamint úgy néz ki, Parrish valaki mással is közelebbi viszonyba kerül.

Az idén ősszel megrendezésre kerülő WereWolfCon-on nyolc vendég lesz jelen, akik közül már hetet tudunk, az utolsó nevet pedig ma este nyolckor jelentik be a szervezők, amennyiben pedig Daniel lesz az, szinte biztosan számíthatunk rá a 6. szezonban. Jeff Davis megerősítette, hogy lesznek visszatérő karakterek, így mindenki kíváncsian várja, kinek a képét rejti a kérdőjel.

Ám nem csak visszatérnek kedvenceink, van, akit nem láthatunk viszont a nyáron startoló következő évadban. Arden Cho YouTube csatornáján jelentette be, hogy számára lezárult a Teen Wolfos korszak, s elmondása szerint imádta ezt az egy-másfél évet, de úgy érzi, itt az ideje a búcsúnak.

Végül pedig a már többször említett TV’s Top Couple 2016-ról is ejtenénk néhány szót, ugyanis rengetegen szerették volna, ha a Stiles-Lydia páros is bekerül a versenybe, az E! Online pedig útjára indítot egy szavazást, ahol az iZombie Liv-Major párosával szemben állnak. Rajtuk kívül még szavazni lehet a Scott és Kira és Stiles és Malia párosra is.