Ismét a Vanity Fair rendezvényéről hoztam pár újonnan megjelet képet, amelyek még az esemény napján, február 23-án készültek.

   

A másik dolog, amit úgy gondoltam, megosztok egy bejegyzésben is, nem csak a facebook oldalon, hogy inentől kezdve Teen Wolf témában is lesznek hírek, de nem szeretnék átbillenni a ló másik oldalára, hiszen a fő téma mégis csak Holland, nem a sorozat többi szereplője. Úgy gondoltam, érdemes lenne a sorozatról is felrakni az aktuális híreket, képeket és videókat, hiszen Holland ismertségét hatalmas százalékban a széria befolyásolja. Remélem ezzel csak hozzáteszek a lap színvonalához, de ötleteket is szívesen fogadok a társalgóban, vagy facebookon, emailben, twitteren – ahol jól esik.

Harmadsorban pedig jöjjön egy kis info a tartalomról. Amint látható, mától kezdve a bejegyzések alján található egy facebookos valamint egy twitteres gomb, amelyet bátran használhattok ti is! Emellett pedig beállítottam, hogy a lap mobilról vagy táblagépről is olvasható legyen. A kinézet nem látszik, a hírek viszont tökéletesen olvashatók, aminek nagyon örülök, hiszen nálam is van, hogy a telefonomat kell igénybe vennem egy-egy oldal látogatásakor, de képtelen vagyok elolvasni, amit szeretnék, mert nincs optimalizálva az adott oldal. Reményeim szerint számotokra is hasznos funkció lesz a későbbiekben, ha érdekelnek a hírek, de éppen nem vagytok gépközelben.

A nap további részében a tartalmi részt csinálgatom, egy-egy menüpontért nem szeretnék új bejegyzést írni, viszont amint elkészülök egy nagyobb egységgel, veletek is közlöm, hogy rápillanthassatok. További kellemes napot mindenkinek!