Sziasztok! Egy nagyobb adag friss gyűlt össze a Teen Wolf jövőjével kapcsolatban, többek között egy kisebb cikk, melyben 10 sürgető kérdésre kaphatunk választ, valamint néhány kifejezetten Lydiára vonatkozó érdekesség is.

A Fenevad és a Rettegés Doktorai története a végéhez ért múlt hónapban az ötödik évad fináléjával. Az MTV sorozata azonban elszabadított egy vadonatúj veszélyt a 20. epizód végén, bepillantást engedve a rajongóknak arról, mi várható a következő szezonban.
Az új évad várhatóan júniusban startol, így amíg várunk a természetfeletti dráma visszatérésére, összeszedtünk egy listát azokról az égető kérdésekről, amelyek felmerültek bennünk a 6. évaddal kapcsolatban. Lessétek meg őket:

1. Láthatjuk majd Scottot, Stilest, Lydiát, Maliát és Kirát leérettségizni?
Egy a TV Guide számára adott interjúban a sorozat producere, Jeff Davis elárulta, hogy lesz egy három hónapos időugrás a 6. évad elején.
“A végzős év második felénél járunk majd (mikor a show visszatér)” – mondta – “Az érettségi felé száguldanak, ami rengeteg szorongást okoz majd a főkaraktereknek.”
Azonban Davis elismerte, nem rajong az érettségizős jelenetekért a TV-ben.

2. Stiles és Lydia egy pár lesznek?
A romantikus feszültség Stiles és Lydia között egyértelműen újra felbukkant az 5. évad második felében, s úgy tűnik, ez a feszültség kiemelkedővé válik a következő szezonban.
Habár Davis szűkszavú Stiles és Lydia egy párrá válásával kapcsolatban, a TVLine-nak adott interjújában megerősítette, hogy kettejük között nem csak lappangó érzéseket láthatunk fel-fel bukkanni.
“Ők lesznek a középpontban, hatalmas hangsúly lesz rajtuk a következő évad során. Valami nagy dolog történik Stiles és Lydia között a 6. évad eslő epizódjában, amire rá kell hangolódnotok, hogy észrevegyétek.”
Amikor felmerült a kérdés egy esetleges Stydiás végződésben, Jeff azt nyilatkozta a Hollywood Life-nak, mindig is kedvelte a párost, de majd meglátjuk, hogyan alakul a sorsuk.

3. Lydia és Malia kapcsolata mennyiben lesz kínos Stiles számára?
Az ötödik évad fináléjában láthattuk, hogy Lydia és Stiles ex-barátnője, Malia egymásba karolva sétálnak a Beacon Highba. Úgy tűnik, a két lány közelebb került egymáshoz, de hogy mennyire lesz kínos a helyzet Stiles számára, mikor ő és Lydia egy pár lesznek a következő évadban?

4. Mi a helyzet a Náci Vérfarkassal?
Jeff Davis elárulta a TVLine-nak, hogy a férfi, aki kimászott a Rettegés Doktorainak rejtekhelyéről az 5. évad záróepizódjában, a Náci Vérfarkas. Habár Jeff megerősítette, hogy ő lesz az egyik gonosztevő a három közül a 6. évadban, nem beszélt arról, mi az, ami miatt negatív karakter. A kiléte és hogy mit tervez, szintén rejtély.

5. Kira meddig lesz távol?
Az ötödik évad végén Scott visszavitte barátnőjét az Alakváltókhoz. Jeff az Entertainment Weekly-nek azt nyilatkozta, hogy a villám-kitsune velük lesz egy ideig, és megtanulja uralni az erejét, de hogy meddig lesz távol? Az Alkaváltokkal való edzés hatással lesz-e a Scottal való kapcsolatára?

6. Látni fogjuk Theot a 6. évadban?
A szezonzárót követő számos interjúban Jeff elárulta, hogy a rajongók nem most látták utoljára Theo karakterét.
“Biztosra akartunk menni, hogy nem öltük meg, így van rá esély, hogy visszahozzuk” – mondta a TVLine-nak. Szóval mikor tér vissza? Benne lesz a 6. évadban?

7. Deucalion visszatér a következő évadra?
Habár Deucaliont meglőtték az évadzáróban, a rendező azt nyilatkozta az EW-nek, hogy van rá esély, hogy visszatérjen a műsorba.

8. Mire számíthatunk a Sivagati Farkastól?
Miután Malia kiütötte a Sivatagi Farkast a záróepizódban, Jeff megerősítette, hogy az aljas vérpréri az Eichen Házban tölti idejét. Jeff bevallotta, hogy a karakter jövője még bizonytalan, mert a színésznő szerepet kapott egy másik sorozatban a CW csatornáján.

9. Stilinski seriff és Natalie Martin folytathatják végre a randevújukat?
Stilinski és Natalie éppen randizni készültek, ám a találkájuk meghiúsult a kimérák Beacon Hills-i ámokfutása miatt.

10. Hogyan fektet majd nagyobb hangsúlyt a sorozat a fiatalabb karakterekre?
Jeff nem győzi hangoztatni, hogy ez az évad nagyjából átadja a stafétabotot a fiatalabb karaktereknek a sorozatban, így a nézők többet láthatnak Liamből, Masonből, Haydenből és Coreyból. De hogyan fogja ezt elérni a show anélkül, hogy erőltetettnek tűnne?

Ezen kívül pedig előkerült néhány rövid érdekesség/tény az elmúlt és leendő évadokkal kapcsolatban, Lydiáról és a showról is:

Tények Lydiával kapcsolatban:

 • Scott tud Lydia és Stiles csókjáról.
 • Nem lesz féltékenykedés Malia és Lydia között.
 • A két lány között erősödik a barátság.
 • Lydia tudja, hogy Stiles megláttogatta az Eichen Házban.
 • Natalie kicsit kedvesebb lesz Stileshoz.
 • Lydia és a falka elválaszthatatlanok.
 • Scott és Lydia több jelenetet kap.
 • Lydia tudja, hogy Stiles mentette meg a lacrosse pályán még az első évadban.
 • Tudott a Stiles és Donovan közti incidensről.
 • Tudja, hogy a barátai mindig közel álnnak a veszélyhez, de azt is, hogy erősek.
 • A sorozat Scottal, Stiles-al és Lydiával kezdődött. Ők a szíve és a lelke a szériának.
 • Lydia lenyűgöző, most is és mindig. Rengeteg remek dolog vár rá ebben az évadban.
 • Történjék bármi, Lydia tudja, hogy a barátai szeretik őt.

Általánosan a 6. évadról:

 • Jeff nyitott egy leszbikus szál elindítására.
 • Esély van egy báli epizódra.
 • Lehetséges, hogy lesz egy érettségiről szóló rész.
 • Elképzelhető, hogy kapunk visszatekintéseket is ebben az évadban.

Egyéb érdekesség, hogy megerősítésre került, Stiles valódi neve valóban lengyen eredetű, de arra nem kaptunk választ, hogy mikor derül rá fény – már ha egyáltalán felfedik a sorozatban.