Néhány hete írtam a díjátadoról egy bejegyzést, amelyben elolvashattátok, hogyan is működik a szavazás, és kik azok, akiket jelöltek idén a Teen Wolf szereplői közül, ma hajnalban pedig kiderült, hányan vihetik haza a TCA 2017-es díját közülük. Az eseményen Tyler Posey (Scott McCall) és Tyler Hoechlin (Derek Hale) vett részt, a többiek pedig az esti részt promozták közösségi oldalaikon, többek között Holland is, aki hamarosan debütáló új sorozatai miatt nem tudott időt szakítani a Teen Choice-ra.

A nyertesek listája igencsak hosszú, számos neves sorozat, film és színész is büszkélkedhet az idei TCA szöefdeszkával, a remek hír pedig az, hogy a sorozatnak és a színészeknek idén is siekrült bezsebelni a díjak nagy részét, annak ellenére is, hogy az utolsó néhány résznél járunk a végleges búcsú előtt. Íme a kategóriák, amelyekben nyert a Teen Wolf stábja:

  • Legjobb nyári sorozat kategória: Teen Wolf
  • Legjobb színész Sci-Fi sorozatban: Dylan O’Brien
  • Legjobb színész nyái sorozatban: Tyler Posey
  • Legjobb nyári televízós színésznő: Holland Roden

A TCA azért is számottevő az idei évben, mert Holland megkapta élete első különálló elismerését, immáron nem -csak – a sorozat többi színészével együtt, ami a jövőbeli munkásságát igencsak fellendítheti, örömet szerezve ezzel a rajongóknak. Mivel a Lore és a Channel Zero is rövidesen adásba kerül, valószínűleg egyre több és több ilyenre számíthatunk.