Ahogy azt az előző bejegyzésben említettem, a tegnapi nap folyamán elég sok rövidhír látott napvilágot a sorozattal és a Stiles – Lydia párossal kapcsolatban, így egy csokorba gyűjtöttem az eddig megjelent információkat.

Néhány bejegyzéssel ezelőtt szót ejtettem a TV Couple March Mania Madness 2016-ről, amely keretein belül kedvenc televíziós párosunkra szavazhattunk. Most ismételten indulni fog egy ilyen típusú szavazás, ahová mi magunk válogathatjuk be kedvenc párosainkat. Amennyiben szeretnénk, hogy Stydia ismét részt vegyen a versenyben, a következő tweetet kell kiírnunk:

@eonlineTV #TopTVCouple I nominate #Stydia from #TeenWolf

Ha már Stydia, Holland maga is azt nyilatkozta, hogy a következő évad kedvezni fog azoknak a rajongóknak, akik kedvelik ezt a párost, valamint úgy gondolja, Stiles és Lydia lelkitársak.

Mindemellett pedig a tegnapi napon twitteren az első helyen állt a trendek között a “Stydia az igaz szerelem” tweet, melyet Will Wallace is látott.

S végül még az is napvilágot látott, hogy mely színészek térnek vissza a 6. szezonra azok közül, akiket már láthattunk az eddigek során, valamint van rá esély, hogy a mai nap folyamán érkezik a következő évad openingje.

(nagyobb méretért kattintsatok a fotóra)