Nemrégiben búcsúztunk el a Teen Wolf ötödik évadjától, s ahogy befejeződött, szinte azonnal felkerült a következő évad promóvideója, ami igencsak felcsigázta a rajongókat világszerte. Ma hajnalban pedig azt is megtudhattuk, hogy a hatodik évad első epizódját még idén nyáron, pontosabban június 28-án vetíti le az MTV, tehát a híresztelésekkel ellentétben, s az egyik régebbi bejegyzésben írt csúszásról kiderült, hogy nem valós információ – a sorozat rajongóinak örömére.

Az örömhír mellé pedig érkeztem egy kis felhívással, közleménnyel – ki hogy nevezi – is. Néhányan tudhatjátok, hogy Holland szerepelt a Pushed című sorozatban még 2009-ben. A galériába már néhány hete feltöltöttem a képeket még a nyitás után, itt meg is tekinthetitek őket. Nos, néhány nappal ezelőtt az egyik fotó, amelyen Holland és másik színésztársa a zuhany alatt láthatók, az interneten azzal a szöveggel kezdett terjedni, hogy Holland pornózásra adta a fejét, valamint jónéhány oldal linket is biztosít a kép mellé, amire kérek mindenkit, ne kattintson!

A harmadik dolog pedig egy igazán apró kis friss, mégpedig kedvencünk legújabb snapchates fotója, amelyet a galériába ugyan nem szándékozom feltölteni, hiszen ő maga nem szerepel rajta (pontosabban kivehető módon, hiszen jobban megvizsgálva a képet, láthatjuk az alakját), de a lap twitterére kitettem, így ott megtekinthető: