Holland a tegnapi napon, március 26-án néhány barátjával piknikezett, s érkezett egy fotó, amit a lap galériájában megtekinthettek a személyes fotók részlegnél, vagy az itteni kisebb verzió(k)ra kattintva:

    

Valamint néhány hete indult egy szavazás TV Couple March Madness Challenge 2016 néven, ahol kedvenc sorozatos párosunkra adhattuk le voksainkat. Összesen 4.7 millió szavazatot adtak le világszerte a rajongók, az utolsó körben Bonnie és Damon a Vámpírnaplókból, Clarke és Lexa a The 100-ból és Stiles és Lydia maradtak bent, végül pedig a harmadik helyen végzett kedvenc (?) Teen Wolf-os párosunk.
Még mielőtt meglett volna az eredmény, a Zimbio megosztott egy cikket, amelyben bemutatásra kerültek a verseny, illetve a Stydia páros ihlette rajongói alkotások legjobbjai, amelyeket bátorkodtam feltölteni a galériába is:

    
A munkákat twitteren lehetett elküldeni a #Stydia hashteg használatával, valamit a Zimbio profiljának betagelésével.

Jelenleg mindössze ez a néhány kép került fel a galéria Stydia részlegébe, ám úgy gondoltam, mivel ez is a Teen Wolf-hoz és Hollandhoz kapcsolódik, feltöltögetem a többit is szép lassacskán. Amennyiben nektek is van bármilyen munkátok, szívesen fogadom azt is, valamit ne felejtsétek el elküldeni a projektre, hogy Holland is láthassa őket!