Ahogy azt már említettem az előző bejegyzésben, és az oldalsó sávban is látni lehet, ahogy egyre közeledünk a Teen Wolf utolsó néhány epizódjához, Holland újabb szerepek után néz, két főszerepet pedig már be is zsebelt magának, szintén sorozatokban.

Az első egy már futó széria, a Channel Zero, ami egy horrorantológia, azaz évadonként új témát dolgoz fel, leginkább creepypastákon nyugszik, ami annyit tesz, hogy kitalált internetes vagy egyéb forrású félelmetes legendákat dolgoz fel, és a Syfy csatorna vetíti. Holland a harmadik évadban tűnik majd fel, amiről egyelőre csak igen keveset tudunk, tekintve, hogy a sorozat második évada sem jelent még meg, s a hírek szerint októberben érkezik majd. Kedvencünk egy Zoe Woods nevű lányt fog alakítani, aki egy igen keményen dolgozó nő, ám komoly mentális betegséggel küzd, ami rengeteg nehézséget okoz számára az életben, a karakter pedig utálja a gondolatot, hogy testvérének, Alicenek kell rá vigyáznia, és bármit elkövetne, hogy visszapörgesse az időt.

Az alap tehát ez, remélhetőleg hamarosan egyre több infómorzsa szivárog ki, addig is bátran ajánlom a sorozatot azoknak, akik szeretik a hasonló felépítésű szériákat, esetleg kedvelik a horrorisztikusabb műfajt és szeretnék az egészet megnézni, mielőtt belekukkantanak a harmadik évadba Holland miatt. Ha tudom, a média részlegbe is feltöltöm majd az epizódikat, bár ezt még nem merem biztosra kijelenteni, de természetesen úgyis adok tájékoztatást.

A másik sorozat pedig a Lore nevet viseli, erről talán még kevesebb a hír, ám a sorozat Twitterét követve biztosan nem maradunk le az újdonságokról. Ez a széria szintén kicsit hátborzongatóbb lesz a megszokottnál, főleg mivel igaz történet alapján készül, konkrétabban egy podcast adaptációja. Az eddigiek alapján hasonló lehet a Channel Zero-hoz, ugyanis ezen széria alapjául is történetek szolgálnak majd, melyek az évek során legendássá váltak. Szó lesz természetfeletti, és teljesen hétköznapi lényekről is, Holland pedig Bridget Cleary szerepében lesz látható, aki férjével, Michael Cleary-vel él együtt egy farmon Írországban. Azt egyelőre nem tudni, Holland hány részben is szerepel majd pontosan, de a hírmorzsák alapján fő karakter lesz, így esélyes, hogy mind a hat epizódban fel fog tűnni. A sorozat az idei év végén érkezik majd az Amazon Video jóvoltából, néhány fotót pedig már meg is tekinthettek a galériában erre a linkre kattintva: Lore (2017)

Jelenleg ennyi friss információ van színésznőnk Teen Wolf melletti tevékenykedéseiről, ám kedvenc vérfarkasos sorozatunkról sem feledkezhetünk meg, de erről már egy következő posztban!