Holland a meltynek adott interjújában beszélt arról, hogy mi a véleménye Charlie Carver vallomásáról, amelyet a színész nemrég tett közzé Instagram profilján. Az eredeti cikk francia nyelvű, így valószínűleg nem száz százalékos, hiszen jómagam nem beszélem a nyelvet, de amint angolul is megjelenik, bővítem, ha szükséges. (:

Az első reakcióm az volt, hogy Maxhez fordultam, és megkérdeztem tőle: Még nem vállalta fel?, és azt választolta, nem, még hivatalosan nem. Tudom, hogy rég óta készült már rá. Mikor egy fiatal meleg srác vagy Hollywoodban és fontos szerepet töltesz be, olyan helyzetbe kerülsz, ahol eltűnődsz azon, szükséges-e felvállalnod az identitásodat. Charlie végül arra jutott, hogy igen, vannak helyek 2016-ban, ahol nem lehetsz meleg, ezért úgy érezte, fontos közölnie, hogy ez is az ő része.

“Légy az, akire szükséged volt fiatalként.” – idézte a srác az instagram profilján.

Colton és Charlie annyira okosak, nagyon büszke vagyok rájuk. Annak ellenére, hogy jó bárátja vagyok, emlékeztetnem kellett magamat, hogy ezt meg kell tennem, mert 2016-ban még mindig szükség van erre.