A tegnapi napról az első videó, amit elhoztam, a Marvel LIVE! interjú, melynek első felében Holland, s vele együtt Jeff és Tyler szerepeltek, valamint válaszoltak is néhány kérdésre, többek között arra, mi fog hiányozni nekik a sorozat végeztével, és néhány érdekes információt is hallhatunk a videó végén.

Az első kérdés az volt, mit fognak a legjobban hiányolni, ha véget ér a sorozat. Jeff Davis, a sorozat producere azt az egyszerű választ adta a kérdésre, hogy az írást, Holland pedig a stábot, akit családjaként emleget, és azt, hogy többé nem kell visszamennie a forgatásra hozzájuk. Ezt követően azt a kérdést kapták, melyik az a főgonosz a sorozatból, aki ha életre kelne, a legroszabb rémálmuk válna valóra. Jeff egyértelműen az onikat választotta, Holland a nogitsunét, Tyler pedig az ötödik évadból a Fenevadat, vagy az első évadban látott Alfát. Végezetül azt is el kellett mondaniuk, milyen közösségi oldalakon találhatóak meg. Jeff a sorozat facebook oldalát ajánlotta, saját közösségi oldalai nincsenek. Tyler a twittert említette, Holland szintén, valamint Instagram profilját, ahol igen aktív, s végül elárulta, hogy idén augusztusban érkezik egy app, ami kapcsolódik a sorozathoz is, és biztos, hogy rajta lesz!

A Marvel LIVE! videója után pedig itt a Nerd HQ közel 45 perces anyaga, melyben a Comic-Con-on résztvevő stábtagok és Jeff néhány, a vendégek által feltett kérdésre válaszoltak.

A beszélgetés során összesen 9 kérdésre válaszoltak a színészek, melyeket a válaszokkal együtt kiírtam, hiszen magát a videót rengeteg idő lett volna feliratozni a Panel videója mellett. Íme a tartalom:

1. Hogyan írnátok le az egész sorozatot két mondatban?
2. Ha nem színészkednétek, mit csinálnátok?
Holland elmondta, hogy sokat olvas, szereti az életrajzi regényeket, kutyát sétáltat, és elég unalmasak a mindennapjai. Elsorolta, hogy a vörös haja, a zöld szeme, a 0 negatív vércsoportja és balkezessége miatt már alapból érdekes személyiség.
3. Ha a sorozatban meg kéne halniuk, mi lenne a legjobb, legdrámaibb mód?
Cody szerint Theonak fel kéne áldoznia magát a falkáért, Khylin azt szeretné, ha Mason úgy halna meg, hogy a Rettegés doktorai felvágják őt, és kiveszik a szívét, Liam pedig végignézi ezt. Dylan Liam halálát úgy képzeli, hogy éppen üldöz valakit, s a liftajtó rácsapódik a fejére közben. Holland szerint Lydiának mezítláb kellene meghania, miközben egy hotdogevő versenyen vesz részt. Tyler pedig úgy gondolja, Scottnak a postás vagy a fagyiskocsi üldözése közben kéne életét vesztenie.
4. Melyik sorozattal akarnának crossovert?
Jeff: Doctor Who
Khylin és Holland: Breaking Bad
Cody és Dylan: Sons of Anarchy
Tyler: The Office
6. A kérdező megköszönte Hollandnak, hogy 21-én a “You can pee next to me” feliratú felsőt viselte, mert a testvére transznemű, Holland pedig azt a választ adta, hogy akkor a srác bármikor pisilhet mellette. Ezután a lány az MFK játékot javasolta [azaz Marry, Fuck, Kill-t, ami annyit tesz, hogy adott személyek közül kell választani, kit vennének el, kivel feküdnének le és kit ölnének meg].
Tyler – M: Peter F: Kate K: Isaac
Holland – M: Peter F: Kate K: Isaac
Dylan – M: Kate F: Peter K: Isaac
Cody – M: Isaac F: Kate K: Peter
Khylin – M: Isaac F: Kate K: Peter
7. Codytól kérdezte egy néző, hogy ha nem lenne a színészkedés, csinálná-e komolyabban a testépítést, a sportot. Cody válasza igen volt, majd kifejtette, miért.
8. Melyik évadban ragadnának örökké (a karektereikkel)?
Tyler: 3
Holland: 5A
Dylan: 1, mert akkor nagyjából 10 éves lenne
Cody: 3, Dylan O’Brien akkori alakítása miatt
Khylin: 1, a vicces jelenetek miatt
Jeff: 1
9. Mit szeretnének a sorozatban látni a vége előtt?
Jeff: nincs ötlete
Khylin: több jelenet a stábtagokkal
Cody: Theo jó emberré válik, jó kapcsolatba kerül Scottal
Dylan: Egy megszállt unikornist
Holland: Stiles nyomozónak áll
Tyler: Scottot felnőttként

A videókhoz természetesen képek is társulnak. Három új album került feltöltésre a galériába, mindegyik a tegnapi nap eseményeit foglalja össze. Az első sorra kattintva a hivatalos eseményfotókat találhatjátok meg, az AT&T partija előtt, a második sorban néhány kivágott képet érhettek el a fenti Nerd HQ videójából, végül pedig az Entertainment Weekly Con-X-ről láthattok néhány fotót.