Holland néhány órával ezelőtt megosztott egy cikket Twitteren, amelyben barátnője leánybúcsújáról olvashatunk egy rövid összefoglalót, amit most le is fordítottam nektek:

Mi az az egy dolog, aminek egy lánybúcsún abszolút helye van? A személyiség. Ez meg is volt ezen alkalommal, hiszen a menyasszony legjobb barátja, Holland gondoskodott arról, hogy személyre szabott legyen a parti, Mahaley kedvenc dolgaival, mint például friss zöld gyümölcsök, a kutyái és remek cappuccino. Holland talált egy látványos jógahelyet a kaliforniai Topanga Kanyonban az Airbnb-n, így elkerülte az őrülten magas árát a Los Angeles-i rendezvényhelyszíneknek. A beállítás nem lehetett volna jobb ehhez a nyugodt és meghitt leánybúcsúhoz. A tágas kertben a gyönyörű szökökút volt a legtökéletesebb hely a klasszikus partijátékokhoz, mint pl a Pictionary vagy a kitalálósdi. Különleges ajándék gyanánt Holland  talált egy utazóköltőt, hogy írjon személyes, gyönyörű történeteket minden vendég számára a vintage írógépén.

További fotókat az eseményről itt találtok.

Köszönet #ultimatebridesmaid @caitlin_kenney a kedves szavakért – szerencsés vagyok, hogy van egy Oprah/Gayle (ezzel a barátnői viszonyra utal – szerk.) az életemben @mahaleysue