Ahogy kitettem tegnap este az Instagramos bejegyzést, Holland újabb két fotót tett közzé az oldalon, így most ezeket hoztam el nektek. Mind a kettőt barátnőjének, Mahaley Patelnek ajánlotta, az elsőhöz a “nyilván” szót pötyögte a leírásba, a képen pedig a következő szöveg áll:

Amikor elmegyek otthonról

A kutyának:
Sze-re-re-retlek! Te vagy a legédesebb kisfiú mind közül. Mikor hazaérek, ledőlünk, összebújunk és játszunk. Rád fogok gondolni egész nap. Hozok neked falatkákat, játékokat és szeretetet. Csak meg akarlak puszilni, ölelni, szorítani és szagolgatni, és simogatni, és szeretni egész nap. Bárcsak magammal vihetnélek. Te vagy anyuci kicsi angyal hercege, cukormuffinos puddingtortája. Nagyon szeretlek. Szeretlek. Szeretlek.

A barátnak:
Szeretlek, komolyan, írj rám.

A második képen pedig Fievelt és Coco-t láthatjuk a strandon lazítani, amihez Holland egy kicsivel hosszabb szöveget társított. Íme:

Amikor a legjobb barátod és te ugyan azon az oldalon vagytok. És nem beszéltük meg – mind a ketten posztoltuk a világ fotóalbumába… Tartanunk kell egy kutyás strandolós összejövetelt!!! @mahaleyhpatel @hollandroden #cocoésfievel