Az előző bejegyzésben egy, a következő szezonnal kapcsolatos információbombát zúdítottam rátok, s idő közben feltűnt (valójában Asszonyom szólt, szóval köszönöm ^^), hogy megerősítették a 6. évad első epizódjának kezdő dátumát, tehát már biztos, hogy idén nyáron, június 28-án kerül adásba az MTV-n, sőt, nem csupán az első rész, hanem a maradék 19 epizód leadásának ideőpontja is publikussá vált, amelyeket erre a hivatkozásra kattintva tekinthettek meg.

A Teen Wolfos hírek mellett Holland még a közösségi oldalaira is posztolt, a tegnapi napon két fotót is közzétett Instagramon, s mindegyikhez írt is egy kis megjegyzést. Az első képen a reggelijéről készült képet, a másodikon pedigy egy cikk bevezető részét láthatjuk:

   

…mert az avokádós pirítós olyan aranyos, mint a háziállatok és a gyerekek….

Köszönöm!! @the.boss.magazine ezért a rendkívül informatív és támogató cikkért @thisbar @showmetheravi

Az említett cikk egyébként a BOSS Magazin áprilisi számában jelent meg, s az alultáplátságról esik szó benne, melyen közel hat oldalban foglalt össze a szerző.

Mindemellett még megosztott egy videót is Twitterén, melyben egy kutyát láthatunk, ahogyan próbálja lenyalogatni az orrára kenődött tejszínhabot.