Új fotó került elő a 2014-es Tyler Shields által készített Historical fiction című sorozatból, sajnos elég kis méretben, de ahogy az látszik, az egész sorozat hasonló minőségű, de mindenképp érdemes megnézni, hiszen Holland gyönyörű a fotón és nem mellesleg az oldal kinézete is ebből a sorozatból készült. Emellett Holland néhány hete létrehozott egy Snapchat fiókot, s pár órával ezelőtt megörvendeztette néhány képpel követőit, amelyek közül az egyiken láthatjuk őt és barátnőjét.

001-531.jpg 001-531.jpg 

A másik dolog, amit bizonyára a cím is kellő mértékben sugall, hogy lezárult a szavazás, és kinek örömére, kinek bánatára úgy alakult, hogy a RodenDaily-n is lesznek feliratos videók. Mivel Hollandról viszonylag sok anyag kering az interneten, s naponta kerülnek fel újabb videók, úgy gondoltam, a legésszerűbb megoldás az lenne, ha kiválasztanék egy napot, amikor elhozom az adott hét videóit magyar felirattal. Ez annyiban könnyítené az én munkámat, hogy több időm lenne egy-egy videó igényes elkészítésére, nektek pedig azért lenne jó, mert ezen az adott napon garantáltan kapnátok videókat, legyen az interjú, Teen Wolf-os anyag vagy bármi más. Persze ez még nem biztos, de erősen hajlok ezen módszer felé. Még átgondolom.

Ehhez a feliratos dologhoz szorosan kapcsolódik a harmadik dolog is, mégpedig az, hogy a napokban elég sok ötletem támadt a lappal kapcsolatban, és úgy gondolom, nem lenne rossz néhányat meg is valósítani, hiszen az oldal még igen távol áll attól, hogy azt mondhassam, elégedett vagyok vele. Szerencsére hosszú idő után először végre tényleg elvézem a web szerkesztését, a friss hírek kiírását, és nagy szerencsémre egy elég jó lehetőség is felmerült a háttérben, amiről egyelőre még nem nyilatkoznék, majd csak akkor, ha teljesen biztos lesz a dolog, de ígérem, ha bekövetkezik, azonnal szembetűnik majd! (:

Nos, ebben a posztban ennyit szerettem volna, ha ma lesz még hír Hollandról, azt kiírom. Addig is további szép napot/estét! – Rami