Jeff Davis rögtön az ötödik évad végeztével a TVLine-nak és a Hollywood Life-nak is adott egy interjút, ahol említésre került Stiles és Lydia kapcsolata a jövőben, valamint Crystal visszatéréséről, ezáltal pedig az Allison, Scott, Lydia hármasról is esett néhány szó:

Van még remény, hogy Stiles és Lydia között több legyen, mint barátság?
Annyit mondhatok, valami igazán nagy dolog történik majd köztük a hatodik évad első epizódjában, a nézőknek pedig rá kell hangolódniuk és eldönteniük, hogy ez jó, rossz vagy éppen mindkettő.

Hiszel a közös végben?
Azt kell mondjam, jómagam mindig is Stydia rajóngó voltam. De ki kell várnotok.

Mindig az volt a terved, hogy Allison menti majd meg Scottot a végén?
Crystal Reed egyszer jelentkezett a Maid of Gevaudan szerepre, és tudtuk, hogy ez kicsit tovább lendíthetné a sorozatot. Egy részem ezt az évadot Allison Argent tiszteletére akarta megcsinálni. Egészen az első epizódtól addig a pillanatíg, míg Scott megnézi, hogy a kezdőbetűk még mindig a helyükön vannak-e. Amikor Allison emléke miatt kiszabadul a Fenevad karmai közül és időt nyer Lydiának Mason megmentésére, az volt a módja annak, hogy lássuk Allison még mindig a falka tagja. Ez volt a módja, hogy jelezzük az erőt Scott, Allison és Lydia között, még a halálon túlról is.

Emellett pedig Holland újabb videót tett közzé snapcheten. A 10 másodpercig tartó anyagaban láthatjuk őt másik két személy társaságában, autóban ülve. A videó már megtalálható a lap youtube csatornáján, s itt meg is tekinthető: