Pár órávalezelőtt felkerült egy cikk az MTV oldalára, amely arról ad tájékoztatást, hogy Jeff Davis, a Teen Wolf rendezője még több Stydia jelenetet tervez a következő évadra, valamint azt, hogy nagy valószínűséggel ősszel érkezik majd a hatodik szezon nyitóepizódja.

“A hatodik évadnak remek Lydia-Stiles sztorija van” – mondta, majd hozzátette: “Úgy gondolom, sok Stydia rajongót fog boldoggá tenni, bár rengeteg rosszindúlatú üzenetet kaptam online, semmitől nem boldogok.”

Ezen kívül még szót ejtett arról is, hogy mi várható még az új főgonoszok terén, elárulta, hogy a falkának három illetővel kell szembenéznie, ami három teljesen új karaktert jelent, valamint Liamról is kiderült, hogy kacérkodik az alfává válás gondolatával.

Az interjút feltöltöttem az oldal csatornájára, meg is tekinthetitek, viszont szeretnék elnézést kérni a kisebb akadozásért és a minőségért, de képtelen voltam megoldani a letöltést, így magam rögzítettem és vágtam ki:


Szerk.: Sajnos a programommal gondok vannak, így valamiért duplázza a videót. Ha sikerül rájönni az okára, újratöltöm. (: