Holland az útóbbi időben rengeteget használja az Instagramot, így ismét az oda feltöltött képeket hoztam el nektek, szám szerint négy darabot. Az első fotón egy férfit láthatunk, a @fashiondads_ Instagramjáról, a másodikon pedig a fotó alatti leírást olvashatjuk:

Istenem, ANNYIRA boldog vagyok, hogy itt a hétvége és kiszabadulhatok az irodából és élvezhetem a TERMÉSZETET! Ma az egyik kedvenc összeállításomat hordom: katonai ruha katonai ruhán [a cargo-ra nem találtam megfelelőbb fordítást, ezért elnézést, de azt hiszem, értitek, ha megnézitek a képet (: – szerk.]! Mert egy szabály van a divattal kapcsolatban, amit betartok, és ez az, hogy soha nem lehet elég zsebed! Egy klasszikus khaki nadrágot választottam az #EddieBauer üzletéből (tudjátok, hogy imádom az alkalmi vételeket!) egy vintage #AmericanEagle mellénnyel egy elragadó barnás-szürkés árnyalatban. Hozzáadtam egy sikkes haditengerészeti #Polo felsőt, egyszerű khaki sapkát és a #Prada víztartó övemet, mert rettentően fontos, hogy hidratált maradjak. Kellemes vasárnapot, emberek!

Mindehez Holland azt a megjegyzést fűzte, hogy mindig az ilyen divatos apukáknak élt, így kéne működnie az Instagramnak. A harmadik fotón pedig egy müzliszeletes dobozt láthatunk, melyet kedvencünk tart a kezében. A csomag a “this bar” azaz “ez a szelet” nevet viseli, Instagramon pedig a @thisbar néven érhetők el. Kedvencünk ezt írta hozzá:

Tudtátok, hogy a @thisbar megtalálható a @target-ben? Siessetek és vigyétek, mielőtt én teszem. Itt találjátok őket: bit.ly/wheresthisbar

A doboz megvásárlásával a rászoruló, éhező gyermekeket lehet segíteni – egyelőre csak az amerikai üzletekben kapható.

Az utolsó fotón pedig a Real Time műsorát promotálja, melyben legjobb barátnőjének férje, Ravi Patel is vendégszerepel majd, a leírásban pedig gratulált nekik.

A képek mellé pedig hoztam egy videót is, amit Tyler Posey tett közzé Snapchaten néhány órája a Teen Wolf forgatásáról. A pár másodperces anyagban Holland látható – pontosabban a lába, amin kényelmes papucsot hord. Nagyon humoros, lessétek meg: