Sziasztok! Az utolsó bejegyzésben írtam, hogy gondjaim adódtak az internettel, így nagyon nem akart összejönni a le- és feltöltés, ezért a frissítéstől is jól elment a kedvem, de tudom, hogy nem fair, ha beígérem a frissítést, és nem jön semmi, ezért hát a mai napon minden pótlásra kerül, első körben az Instagramos fotók.

Az első képen Bill Cunningham látható, aki múlt hónap végén, június 25-én életét vesztette, így Holland Instagram fiókján keresztül rótta le tiszteletét a fotós iránt ezen sorokkal:

Aki keresi, megtalálja a szépséget. #billcunningham Igazán egyedülálló ember.

A következő fotón Fievel, Holland kedvence és Coco, Mahaley és Ravi patel kutyája látható, a harmadikon pedig egy Stydia fanart, mellyel megköszönte a Howler Cont rajongóinak. A negyedik képen ismét egy rendelését láthatjuk.

Az ötödik képen a török címert és egy fekete szalagot láthatunk az áldozatok emlékére, a következő két fotón pedig New Yorkban tett látogatását örökítette meg. Az ezt követő képen pedig ezt a szöveget olvashatjuk:

Az egyik legerősebb művészi alkotás az Égő Embertől: Egy szobor két felnőttről egy összekülönbözés után, egymásnak háttal ülve. A belső gyermekek mégis kapcsolatot akarnak létesíteni. A kor rengeteg ajándékkal jár, de egy, ami nélkül élni tudnánk, az a büszkeség és neheztelés, amibe kapaszkodunk, mikor konfliktusba keveredünk másokkal. A megbocsátás, a szabad gyermeki szellem az igaz természetünk. Emlékezz erre, mikor megmakacsolod magad.

Ezek után három képet tett közzé arról, hogyan ünnepelte a július 4-ét, az egyik fotón Pierce Brown társaságában láthatjuk, és a 12. képen megmutatja, milyen káosz uralkodik a konyhában, ha ő süt valamit.

Következőnek megmutatta, milyen az, ha valaki az úszógumik függőjévé válik. Ez történt egyik barátnőjével, Laura Webbel is, majd a #BlackLivesMatter mozgalom keretein belül megosztott egy fotót a CNN székháza előtt összegyűlt tömegről is, emellett még egy képet, mely időpontokat és helyszíneket tartalmaz, s megjelölte Desirae Cherie hajszobrászt, aki szintén részese a kampánynak.

Az utolsó két képet pedig már jobb kedvében, ám még mindig betegen töltötte fel kedvencünk, az elsőn egy macskát láthatunk, aki épp megállítja a forgalmat, a másodikon pedig Colton Haynes színészt és egy flamingót, amiről csak ennyit írt:

Amikor 10-es szintű hőemelkedéssel lazítasz a kanapédon. Három nap alatt két könyvet is kiolvastam és igénybe vettem néhány videójátékot…
EZ AZ EGYETLEN MEGOLDÁS