Sziasztok! A mostani hosszas kimaradásom oka, hogy fesztiválozni voltam, de nem láttam értelmét külön jelezni, nem tartozik a lap témájához, és aki követi, biztosan tudja, hogy nem szeretek magyarázkodni, csak közölni akartam, hogy nehogy hanyagságnak tudjátok be. 😀 Most viszont itt vagyok, kipihentem a fáradalmakat, úgyhogy itt is vannak a frissek. Első körben az összegyűlt Instagram képeket hoztam el nektek, melyeket Holland az elmúlt másfél hét alatt posztolt.

Az első fotón a Rachel Zoe által piacra dobott szépségápolási csomagot láthatjuk, melyet Holland is magáének tudhat, majd a második képen egy csésze habos kávét láthatunk, amihez a “Mamma’s in town!!”, magyarul “Anyu a városban van!!” megjegyzést csatolta. A harmadik képen Emerald City egy pontját láthatjuk, a kép érdekessége pedig, hogy Holland ezt három barátnőjével, Mahaley Patel-lel, Bailey Duemmel-el és a várandós Galadriel Stinema-vallátogatta meg, a negyedik fotón pedig kedvence, Fievel kapott szerepet, a képhez pedig mókásan odaírta, hogy végre egy kerítés, ami kutyusával egy méretű. Az utolsó képen pedig egy hatalmas villa látható, amihez a “Mamma and I on the island!”, azaz a “Anyu és én a szigeten!”-t írta.

A képeken kívül még van pár kiírásra váró dolog, ami hamarosan érkezik, s mivel a mai napon kezdetét vette a San Diego Comic Con, arról is lesz majd bejegyzés, addig is kövessétek az oldalt Twitteren és Facebookon, hiszen folyamatos frissítéseket olvashattok, melyeket a napokban fogok összegezni egy bejegyzésben itt, a lapon, de hogy addig ne kelljen várni, tartsatok velem a közösségi oldalakon! 🙂

Lájkolj Facebookon is!