Sziasztok! Az utóbbi néhány napban kicsit elhanyagoltam az oldalt, amiért szeretnék elnézést kérni, de szerencsére olyan információk és képek nem jelentek meg, melyeket ne láthattatok volna Holland vagy a sorozat közösségi oldalain, ugyanis pár Instagramra feltöltött kép és még kevesebb, a Teen Wolf forgatásán készült rajongókkal készült fotón kívül nem igazán érkezett újdonság. Ezeket most elhoztam, feltöltöttem a galériába, ahogy mindig.

Ezen 13 kép mellett még található kettő-három (egy mókus, egy majom, valamint Donald Trump egy barátnőjének kutyájával összehasonlítva), amelyet nem töltöttem fel, ennek az oka pedig az, hogy nem közvetlenük Hollandról szólnak, hanem eszközei voltak annak, hogy kedvencünk elmondhassa, ő is szavazott a jelenlegi is zajló választáson az Egyesült Államokban.

A fenti három fotón pedig – a színfalak mögött – Holland mellett láthatjuk még Shelley Hennig, Arden Cho, Tyler Posey, Melissa Ponzio és JR Bourne színészeket is rajongóikkal.

Mindemellett ígértem a társalgóban egy bejegyzést a sorozattal kapcsolatban, amit a napokban meg is írok, remélhetőleg hamarosan tisztázódik a következő évad premierjének pontos dátuma, ugyanis kiderült, hogy sem a színészek, sem pedig a rendező nem nyilatkozott hivatalosan a 6. évad startjának időpontjáról. Feltételezések szerint jövő hónapban kezdődik, de ismét felreppentek hírek az októberi kezdésről.