Sziasztok! Az előző bejegyzésben említettem, hogy Holland is részt vesz az idei Howler Con-on New Jerseyben, s így is lett. Az esemény több napos volt, a Teen Wolf sztárjai két teljes napig boldogították az oda látogató rajongókat és érdeklődőket. A Con képeit feltöltöttem a galériába, összesen 93 fotót tekinthettek meg, 57 darab a panelben készült az első és a második napon, ahol Holland mellett feltűnik még Daniel Sharman, Ian Bohen, JR Bourne, Arden Cho és Crystal Reed is.

A panelfotók mellett természétesen rajongókkal készült képek is kerültek fel a galériába, szám szerint 21 darab, melyeket azon szerencsések töltöttek fel Twitter, illetve Instagram oldalukra, akik találkozhattak kedvenceinkkel.

Végezetül pedig hozzáadtam 13 egyéb képet is, melyek nem rajonói vagy panelképek. Az előnézeti képek közül az elsőt JR Bourne osztotta meg Instagramon, valamint található olyan kép is, melyet Snapchatre posztolt Hollandról. Mindemellet láthatunk néhány fotót a megérkezésről, s arról, hogyan nézett ki a helyszín, valamint milyen kártyát kaptak a látogatók.

A napokban lehetséges, hogy több fotó is megjelenik, ha ez így lesz, posztolom, amint tudom, valamint minden információt, amit megtudhattunk a következő évadról és a sorozatról, elhozom egy következő bejegyzésben, s a videókat is, melyek a két nap alatt készültek, viszont a rossz hír, hogy pontosan nem tudom, mikor kerül fel mindez, mert ismételten gondok adódtak az internettel, de próbálok minnél előbb megoldást találni. Addig is jó nézelődést a fenti képek között!