A tegnapi napon előkerült néhány videó Hollandról, az első kettőben azt láthatjuk, ahogyan a Children Mending Hearts eseményén az Ian Bohen által átadott díjért mond köszönetet. A díj az év globális humanitáriusa címen fut, amit az alapítványért tett munkájáért kapott. A két rövid kis anyagban láthatjuk, hogy alig jutott szóhoz a meglepettségtől, hiszen mindössze egy rövid program lebonyolítására kérték fel, nem számított az elismerésre. A másik két videót pedig Mahaley, Holland egyik legközelebbi barátnője osztotta meg saját Instagram sztorijában kislányáról, akivel Holland éppen játszik. Amelie egyébként kedvencünk keresztlánya is egyben.

A videókat a lap újonnan létrehozott Instagramján tekinthetitek meg az alábbi linkre kattintva: hrnethu A fiókot hasonló videók és képek megosztására hoztam létre, így érdemes követni, hogy ne maradjatok le semmiről!

Ma pedig ismét hoztam néhány rendezvényes fotót, ugyanis Holland tegnap részt vett a Women In Film Max Mara Face of the Future díj idei átadóján, ahol a film- és sorozatvilág legelhivatottabb színésznői közül választanak egy nyertest, aki tiszteletére megrendezik az eseményt – idén Zoey Deutchra esett a választás. Kedvencünk szokásához híven remekül festett, a galériában már a megszokott módón megtekinthetitek a fotókat: