Sziasztok! A mai napon még nem érkezett hír Hollandról (bár amilyen szerencsés vagyok, pont mire ezen bejegyzés végére érek, lesz mit hozni), így kicsit dolgoztam a menükön, de egyelőre még nem készült el annyi, hogy érdemes legyen posztot írni róla, ezért most egy teljesen más – és szerintem igazán remek – dologgal jöttem.

Bizonyára számotokra is teljesen nyilvánvaló, hogy imádom Hollandot, de tudom jól, hogy rajtam kívül még rengetegen vagytok így vele, ezért szeretném megosztani veletek a lehetőséget, ami elém/elénk tárult. Egy Lisa nevű külföldi lány már biztosan ott lesz az ősszel megrendezésre kerülő WereWolfCon-on, amin természetesen Holland is részt vesz, és egy twitter bejegyzésben kérte meg a rajongókat, hogy küldjenek neki üzeneteket, fanartokat, leveleket vagy bármi mást, amit szeretnének, ő pedig egy csokorba gyűjti mindenzt, s átadja Hollandnak a rendezvényen. Noha erre nincs száz százalékos garancia, sem arra, hogy minden egyes üzenet helyet kap ebben a Fanbookban, úgy gondolom, érdemes lenne megpróbálkozni, és elküldeni Lisának, rajta keresztül pedig Hollandnak a gondolatainkat, rajzainkat, stb.

Amennyiben érdekel benneteket a dolog, örömmel továbbítom a megadott címre a munkáitokat, mindössze annyit kell tennetek, hogy elkülditek őket nekem. De hogyan csináljátok? Hát így:

Ha van valami, amit szeretnétek megosztani kedvencetekkel, legyen az egy rövid kis szösszenet, egy hosszabb terjedelmű levél, rajz, számítógépes munka, vers vagy bármi más, ami eszetekbe jut, készítsétek el. Mivel Holland nem tud magyarul, így az üzeneteiteket egyértelműen angol nyelven kell írnotok. Amennyiben ez nem megy, szívesen segítek, akár le is fordítom, amit mondani szeretnétek neki, s úgy továbbítom majd. Fontos, hogy lehetőleg jól kivehető dolgokat küldjetek, akár kézzel írott levél is lehet, de akkor ügyeljetek a jó minőségre és az olvashatóságra.

  • A levelet/leveleket a következő e-mail címre küldjétek: rammievengeance@gmail.com
  • Tárgynak a következőt írjátok: Holland Roden Fanbook
  • Csatoljátok, amit szeretnétek, majd küldjétek el

A munkáitokat ne felejtsétek el “aláírni”! Persze ez nem kötelező, de így kicsit talán személyesebb a dolog. Ha gondoljátok, aláírhattok a teljes nevetekkel, de használhatjátok a beceneveteket, twitteres neveteket, bármit, amit szeretnétek.

Minden beérkezett levélre válaszolni fogok, ha 48 órán belül nem érkezik visszajelzés, küldjétek el ismét!

A LEVELEKET 2016 AUGUSZTUS 20-IG KÜLDHETITEK EL!