Sziasztok! Egy elég hosszas kihagyás után most ismét itt vagyok, de már végleg. Tudom, mindig azt mondom, nem mentegetőzni kell, csinálni a dolgokat, viszont szeretném elmondnai, hogy nem kedvem nem volt, egyszerűen csak sűrűbb volt a nyár programok szempontjából, mint az év többi része, és valaminek a rovására ment, ez most az oldal volt. A fő, hogy nem hagyom abba, továbbra is szerkeszteni fogok, hiszen Holland évek óta az egyik legnagyobb kedvencem, valamint szeretem ezt csinálni. Tudom, nem ez a lap a web leglátogatottabb helye, ám ennek ellenére is olyan lelkes vagyok, mint mikor elkezdtem, pontosan fél évvel ezelőtt – ez a bejegyzés pedig erről szól.

Mivel szerkesztői pályafutásom során ez az oldal, amire a legbüszkébb vagyok, és valójában eddig ez a leghosszabb életű is, egy kis összefoglalót hoztam arról, mi minden történt a nyitás óta. Először is, talán a legnagyobb mérföldő az volt, mikor rodendaily.flaunt.nu-ról átköltöztem ide, a holland-roden.net címre. Mindig is szerettem volna elérni ezt a szintet, és mikor siekrült, elképesztően boldog voltam. A másik óriási dolog, hogy február 23 óta már összesen több, mint 10.500 látogatója volt az oldalnak. A legnagyobb forgalom pedig eddig most, augusztusban volt, jelenleg a rekord látószám 333, amit augusztus 20-án értünk el. A lapon jelenleg 34 menüpont található, a galériában pedig 25.000+ fotó.

Szeretném tehát megragandi az alkalmat, annak ellenére is, hogy mindössze hat hónap telt el, hogy megköszönjem mindazoknak, akik valamilyen úton-módon segítettek, akár csak néhány szóval is, a kódolásnál, a véleményezéssel, a cserekéréssel, a bíztató szavakkal. A saját munkámmal általában nem vagyok elégedett, viszont most kicsit úgy érzem, büszke lehetek a lapra. Tényleg nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek!

Nos, egy cseppet meg is könnyeztem ezt a bejegyzést, főleg mikor rákukkantottam a statisztikára. Ezek után aztán tényleg folytatom, és azon leszek, hogy az oldalt még jobbá tegyem. A hét folyamán sok-sok változás lesz, az első pedig a kinézet leváltása volt. Elég egyszerű lett, de a fontos dolgok ismét helyet kaptak az oldalsávban, az elmaradt és friss hírekkel pedig nemsokára jövök!