A Comic Con-ra való megérkezés után az EW csapata várta a stábtagokat, hogy meginterjúvolhassa őket a sorozattal kapcsolatban. Az interjú során szóba jött Stiles és Lydia viszonya, amiről Holland megosztott a hallgatókkal néhány információt, valamint szó esett arról is, hogy az első ilyen rendezvényén tudta meg, mi az a “Stydia”. Elhoztam nektek a SiriusXM hajnalban megjelent cikkjét erről a rövid részletről, és ti magatok is meghallgathattjátok, alatta pedig az összegzés és fordítás olvasható.

A rajongók öt évadon át türelmetlenül vártak arra, hogy Stiles és Lydia egy pár legyen. Az Entertainment Weekly Radio interjúja során Holland beismerte, hogy nem érti, a nézők mit értenek azon, hogy “shippelik” a karekterét, míg el nem látogatott egy convention-re.

“Ezek a rajongói shipek létező dolgok, és emlékszem, mikor először jöttem a Comic Con-ra, nem tudtam, mi az a ship. Egy kapcsolat. Azt hiszem, ez egyik interjú során realizálódott bennem, mikor megismertem a köznyelvi fanficek szabályait. Szóval most már használhatom a szaknyelvet a Comic-Con Stydia Iskolájának köszönhetően, és igen, maradjatok velünk!”

“Azt elmondhatom, hogy az új részek megválaszolják a Stydiával kapcsoaltos kérdéseket”

– tette hozzá a show producere, Jeff Davis.

A hatodik évad idén ősszel tér vissza a képernyőkre, így van miért izgatottnak lennünk!