A Charitybuzz jóvoltából egy szerencsés rajongó egy órára magáénak tudhatja Hollandot, ám hogy ki lesz az, 2017. június 21-én, majdnem pontosan egy év múlva derül ki. De hogyan és miért lehetséges ez? Nos, a Charitybuzz oldala egy jótékonysági szervezet, a rászoruló gyermekekért jött létre, és a lényege, hogy Hollywood hírességeit megvásároltassa egy rövid időre, s az így befojt összeget különböző alapítványokhoz eljuttatva támogassa azokat maga a híresség, s a szerencsés költekező is. Jelen esetben Holland az egyik a sok közül, akire licitálni lehet, s a legtöbb pénzt felajánló eltölthet vele egy órát a Beverly Hills-i The Peninsula hotelben. Az ajánlásokat még nyolc napig, azaz június 28-ig fogadják, Holland pedig a Children Mending Hearts részére gyűjt már évek óta, így most is.

S hogy milyen élményben is részesül az, aki a legtöbbet ajánlja? Amellett, hogy egy órát tölthet el Hollandal a hotel társalgójában, desszerketek fogyaszthat, teázhat, s akár pezsgőt is ihat vele, mindeközben pedig bármiről beszélgethet kedvencünkkel. Természetesen a talákozás apró feltételekhez kötött, a fent említettek mellett az oldal az alábbi információkat közölte:

  • 18 éven aluli nyertes csak felnőtt kíséretében vehet részt a találkozón
  • A szerencsés vihet magával valami apróságot, hogy Holland aláírja
  • Nem ruházható másra a jog a találkozásra, s nem is adható el
  • A tea ára benne van a fizetett összegben, más nem
  • Az esemény időpontja Holland beosztásától függ
  • A nyertesnek a körülményekhez megfelelően kell viselkednie, az illemtani szabályokat köteles betartani

S bár számunkra majdnem lehetetlen, hogy találkozhassunk Hollandal, aki megteheti és kedve van hozzá, látogasson el a fent említett honlapokra (linkeltem őket), hátha valamilyen módon hozzá tud járulni az akcióhoz, ha mással nem is, egy megosztással, hiszen minnél többen licitálnak színésznőnkre, annál nagyobb összeget nyerhet az alapítvány.