Sziasztok! A címből már bizonyára kiderült, hogy a bejegyzésben az április 30-án lezajlott Decibel Con anyagát hoztam el nektek, ám előtte szeretnék írni pár sort a több hetes elmaradásom okáról. Az utolsó néhány bejegyzés minősége már nem igazán ütötte meg azt a szintet, amit elvárok magamtól, egyrészt mert leginkább csak Instagramról és Snapchatről voltak képek, másrészt pedig összejöttek a dolgok a magánéletben is, és hiába voltam aktív, hiába lett volna időm frissíteni (mert volt, nem fogom azt mondnai, hogy nem :D), nem akartam a bejegyzéseket 2-3 mondatban lezavarni, mert még mindig úgy tartom, hogy a minőség a legfontosabb. Ezért is döntöttem úgy, hogy picit várok, míg képesnek érzem magam arra, hogy normálisan megfogalmazzak egy mondatot és kitegyem az aktuális újdonságokat. Zárni nem áll szándékomban, mert még mindig Holland az elsőszámú kedvencem, és szerintem ő is lesz még nagyon sokáig. Na, nem szaporítom a szót, meg tudom is, hogy a magyarázkodást mindenki utálja, szóval jöjjenek a képek!

A Meet&Greet-ről közel 70 kép került fel a galériába, a minőség egyelőre nem a legjobb, valószínűleg a napokban érkeznek kicsit nagyobb/élesebb fotók, ha pedig így lesz, azokat is felrakom.

   

Ezen képek mellett mellé természetesen érkezett még néhány nem hivatalos fotó is, melyeken szintén rajongókkal láthatjuk a színésznőt. A fotók nagy része Instagramról származik.

   

Ezen kívül volt még pár ember, aki Snapchat sztorijában osztotta meg élményét a dedikálásról, melyeket szintén feltöltöttem a galériába:

   

 A sok-sok képen kívül még néhány videót is rögzítettek a szemfüles rajongók, az alábbi anyagokon láthatjuk Holland érkezését az eseményre, valamint a nap néhány főbb momentumát is:
A Decibel Con-ról egyelőre ennyi anyag érkezett, amennyiben napvilágot lát valami más is, elhozom a lapra. A mai napon pedig még számíthattok bejegyzésekre, hiszen az elmúlt hetekben nem csak Hollandról, de a sorozatról is kerültek elő információk.