FRISSÜLŐ BEJEGYZÉS

Holland a tegnapi napon részt vett az MTV Movie Awarson Burbankben, az eseményről pedig számos anyag látott napvilágot, többek között képek és videók. A galériában egyelőre 13 kép található meg, de sanszos, hogy a mai nap folyamán még több fotó érkezik mad Holland vörös szőnyeges bevonulásáról.

   

Emellett néhány egyéb kategóriájú képet is kaptunk, két snapchates fotót, melyek a Movie Awards hivatalos sztorijában tekinthetők meg az alkalmazáson belül, és egy, az esemény előtt készült képet, amin barátnője és stylistja társaságában láthajuk kedvencünket.

   

Ezen kívül feltöltésre került két videó is, melyek szintén az eseményen készültek. Az elsőn Hollandot interjúvolták meg, s valaki rögzítette ezt snapchatre, a másodikon pedig a vörös szőnyeges fotózkodást láthatjuk a Firstlook jóvoltából.


A mai napon még érkezem bejegyzésekkel, egylőre nem tudom még, hogy szám szerint mennyivel, de valószínű, hogy a Teen Wolf és Stydia témájú híreket is elhozom, valamint még ha előkerülnek újabb képek és videók a díjátadóról, azokat is.


Az eddigi 13 fotóhoz feltettem még 36 darabot, némelyik kép megyegyezik, csak a méret különöző, de érdemes megnézni őket, hiszen Holland csodásan festett a Christian Siriano ruhában, melyet egy Tyler Alexandra kézitáskával, az EF Collection fülbevalóival, az Effy Jewelry gyűrújével és Rachel Katz ékszereivel párosított.