Holland a tegnapi napon a Simple Skincare termékbemutatóján vett részt, ahol ismertették a termékcsaládot az érdeklődő közönségnek. Kedvencünk közösségi oldalain közvetítette az eseményt, a videókból és képekből pedig kiderül, hogy ő maga volt a bemutatóalany. Az első két fotót Instagramra töltötte fel, a székek az érkező vendégeknek voltak előkészítve, Holland pedig a júliusban érkező termékcsaláddal pózolt, így is reklámozva a céget és a produktumokat.

A bemutató végeztével a szerencsés rajongók itt is utolérték kedvencünket, s néhány kép is készült, melyet twitteren és instagramon osztottak meg. A galériában ezek is elérhetők:

Mindemellett pedig két egyéb/személyes fotó is érkezett, melyeken Hollandé a főszerep. Az elsőn ismét a termékekkel közös képen látható, míg a másodikon két selfiet láthatunk összeszerkesztve. Ezen képek twitterről származnak.

Az Instagram használata mellett Holland a Snapchatet is igénybe vette, s a Skincare termékeit promotálta, valamint a videókban azt is láthatjuk, hogyan dolgozott az arcán két profi sminkes, legvégül pedig megköszönte, hogy vele tartottunk ezen a napon.


S íme a videók Holland snapchatjéről: